Webáruházunkban jelenleg kétféle fizetési mód vehető igénybe.

UTÁNVÉT

A fizetés a termék átvételekor történik. Házhoz szállítás esetén a rendelés ellenértékét a futárszolgálat munkatársának kell odaadni készpénzben, a számlát a csomag tartalmazza. 

ELŐRE UTALÁS - jelenleg nem működik!

A rendelés ellenértékét a SzépKönyvek Kiadó tulajdonosának bankszámlájára kell utalni. Az utalás összegének megérkezését követően postázzuk a terméket.

Az előre utalás banki adatai:

Számlatulajdonos: Szalontai Attila EV
Számlaszám: Takarékbank Zrt., 63200171-11101349
Közlemény: [rendelés azonosítója]

Előre utalás esetén a vételár+szállítási díj, azaz a teljes rendelési összeg a fenti számlaszámra utalandó. A közleményben kérjük, tüntesse fel a rendelésszámot, melyet megtalál a rendelés beérkezését visszaigazoló emailben.

ÁTVÉTELI MÓDOK

A megrendelés során jelenleg csak a házhozszállítás választható. Ha a csomagot átadtuk a FÁMA futárszolgálatnak, emailt küldünk a rendelés státuszának megváltozásáról. A házhozszállítás választása esetén 3 munkanap alatt teljesítjük a rendelését. Ettől eltérő határidő esetén a rendelést követő 48 órán belül email-ben vagy telefonon értesítjük a teljesítés várható időpontjáról. A házhoz szállítást a FÁMA csomagküldő szolgálat (www.famafutar.hu) közreműködésével intézzük. A futárszolgálat munkanapokon, munkaidőben szállít. Az adott napon belüli pontos szállítási időpontot sajnos nem tudunk mondani, mert ez a futár útvonalától függ.


A házhoz szállítás díja: 1499 Ft


A házhoz szállítás végleges díját minden esetben feltüntetjük a Pénztár oldalon. A szállítással kapcsolatos egyedi információkat kérjük, minden esetben közöljék a „Pénztár” oldal „Megrendelés összesítése” pontjánál a „Megjegyzés” szövegdobozban. Hiányos, pontatlanul megadott szállítási cím esetén nem vállalunk felelősséget a rendelés házhoz szállítására!